Home Portal Forum Αναζήτηση  Εγγραφη

[ +/- ] [ Ημερομηνία Δευτ Σεπ 06, 2010 12:22 pm ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 24 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Για το υλικό που δημοσιεύει το Hip Hop Musical...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 08, 2009 7:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin

Εγγραφη: Τρί Δεκ 19, 2006 11:26 pm
Δημοσ.: 4750
Έλαβε σεβασμό:
8 φορές σε 5 posts
Το κείμενο είναι μεγάλο, το γνωρίζω. Θα μου κάνατε μεγάλη χάρη αν το διαβάζατε ολόκληρο

Στην αρχή ήταν το forum...Θέλαμε να προωθήσουμε άτομα μετά από κάποιο σημείο.
Να στηρίξουμε τη "φάση" και να μην πρόκειται πια για λέξη taboo που προκαλεί δεκάδες ειρωνικά σχόλια στο άκουσμά της.
Και η πρώτη μας συνεργασία ήταν με ένα underground σχήμα με το οποίο είχαμε μιλήσει για αποκλειστικότητα!

Μετά ήρθε το φίδι και δελέασε το συγκεκριμένο crew για μία δεύτερη "αποκλειστική" συνεργασία για το site ενός άλλου που μόλις είχε αναλάβει. Και έτσι δημιουργήθηκε η έχθρα!

Το συγκρότημα ξενέρωσε και με τους δύο. Λογικό
Η συνεργασία πάγωσε. Επόμενο
Η δυσφήμιση ακολούθησε. Τα θέλαμε
Το συμπέρασμα; Υπάρχουν πολλοί ανώριμοι διαχειριστές. Ένας από αυτούς ήμουν και εγώ. Υπάρχουν επίσης πολλοί κομπλεξικοί. Ένας από αυτούς ήταν και το φίδι.
Η αποκλειστικότητα είναι μια πόρνη που κοιτάει το συμφέρον της. Και σαν επαγγελματίας στο είδος της χαρίζεται μόνο για μία βραδιά.

Από εκεί και πέρα αρχίσαμε και ψάχναμε. Η κίνηση ήταν αστραπιαία και με τη δικιά σας στήριξη η φήμη μας αυξανόταν ραγδαία (τουλάχιστον όσο ραγδαία γίνεται μέσα στο χώρο που κινηθήκαμε). Το φίδι έριχνε λάσπη αλλά εμείς τη βγάζαμε καθαρή στις περισσότερες περιπτώσεις. Μετά από λίγο οι ίδιοι οι MCs απευθύνονταν σε εμάς αντί να απευθυνόμαστε εμείς σε αυτούς. Και το καλύτερο; Απευθύνονταν και σε ακόμα μεγαλύτερα sites παράλληλα αλλά δε μας ξεχνούσαν!

Καλή λοιπόν η αποκλειστικότητα. Αλλά όχι αναγκαία αν έχεις συνάψει σχέσεις. Και ευτυχώς μέσα σε 2-3 χρόνια μπορείς να ωριμάσεις αρκετά για να το δεις χωρίς να σε ενοχλεί.

Παρ' όλα αυτά έμειναν κομματάκια αδικίας, ανωριμότητας, κομπλεξισμού και παρεξηγήσεων διάσπαρτα στο έδαφος και να πληγώνουν το HHM κάθε φορά που πήγαινε να στηριχθεί και να πατήσει πάνω τους.

Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας 3 τρανταχτά παραδείγματα αυτών για να μας βοηθήσετε να τα εξαφανίσουμε από τα πόδια μας! Κάποια μπορούν να θίξουν ορισμένα άτομα. Όμως δε μιλάω για άτομα, μιλάω για καταστάσεις. Όποιος θιχτεί σημαίνει ότι προώθησε τέτοιες καταστάσεις και αν συνέβη αυτό τότε σωστά θα θεωρεί και τον εαυτό του αντικείμενο των όσων λέω παρακάτω.

Έχουμε και λέμε λοιπόν :

• Το θραύσμα της ανωριμότητας :

"Γιατί δεν κάνετε περισσότερες ανταποκρίσεις για παράδειγμα; Το να προωθείτε νέους MCs είναι μαλακία"

Και λέω εγώ τώρα. Τι θα με ενδιέφερε να δω περισσότερο σε ένα site; Κάποιο γνωστό να λέει για πολλαπλή φορά τα ίδια πράγματα ή κάποιον νέο και να διακινδυνέψω το χρόνο μου δίνοντάς του μία ευκαιρία να γίνει και αυτός γνωστός στους χώρους της hip hop μουσικής.

Ο ανώριμος εαυτός μου αντιλέγει στην ρητορική μου ερώτηση : "Κάποιον γνωστό φυσικά. Οι groupies, οι haters και οι στενόμυαλοι είναι το μεγαλύτερο μερίδιο της hip hop κοινότητας. Ο μικρός MC που δεν ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος μπορεί να βγάλει μια καλή δουλειά και να φανεί χωρίς να σπαταλάει το χρόνο μας με τις πρώτες του προσπάθειες"

Μετά σκέφτομαι όσο πιο ώριμα μπορώ... "Και τι θα γίνει αν θυσιάσω λίγη από τη φήμη της σελίδας σαν μεγαθήριο πληροφοριών για hip hop celebrities και την μετατρέψω σε κάτι πιο ανθρώπινο; Ο νέος αν δεν έχει στήριξη θα πρέπει να φτύσει αίμα για να ακουστεί... Αν παράλληλα προωθώ και τους παλιούς της φάσης αλλά δίνω ευκαιρίες και στους νεότερους; Έτσι η "φάση" θα ήταν ακόμα πιο ενεργή και εμείς θα την βοηθούσαμε λειτουργώντας και σαν φίλτρο ποιότητας"

After all έχουμε και κάποια standards. Αν ακούγεται θα το δώσουμε. Τα ακούμε και εμείς οι ίδιοι στο σύνολό τους. Αν δεν τα ακούγαμε ή αν δεν είχαμε όντως αυτά τα βασικά όρια τότε πιστεύω ότι και αντικειμενικά θα σπαταλούσαμε τον χρόνο σας.

Αλλά αφού αποφασίζουμε να τα ανεβάσουμε μετά από τη βασιλική δοκιμασία, τότε νομίζω ότι αξίζει τουλάχιστον να πιάνει το χώρο που πιάνει στη σελίδα μας και να χαρίζουμε αυτήν την ευκαιρία σε όσους περνάνε.

Εξάλλου υπάρχει και συνοδευτικό άρθρο. Αν δε σας αρέσει αυτό που περιγράφουμε τότε είναι στο χέρι σας να μην το δοκιμάσετε και εσείς. Εύκολο!

• Το θραύσμα του κομπλεξισμού :

"Προωθείτε τον τάδε. Γι' αυτό και δε συνεργάζομαι μαζί σας"

Τρία πουλάκια κάθονταν επάνω στο καλάμι...

Το τραγικό : να έρχονται καλλιτέχνες μόνοι τους και να μας το λένε χωρίς να τους ζητήσουμε συνεργασία.
Το ακόμα πιο τραγικό : να έχουμε στηρίξει δουλειές τους στο παρελθόν

Δυστυχώς το παραπάνω το έχουμε ακούσει πολλές φορές και βάζω στοίχημα ότι το έχουν ακούσει πολλά μεγάλα sites παρόμοιας θεματολογίας.

Θα το πω μία φορά... Το υλικό που δημοσιεύει το Hip Hop Musical θα μείνει όπως έχει και θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε χρόνο με το χρόνο. Το team δε θα θυσιάσει την αντικειμενικότητά του στο βωμό της προκατειλημμένης ενημέρωσης για την ευνοϊκή στάση κάποιων ατόμων.

Δε μας νοιάζει αν έχουν κόντρες με κάποια άτομα και πόσο μάλλον όταν αυτές είναι ανούσιες! Θα στηρίξουμε και τον ένα και τον άλλο εφόσον οι δουλείες τους ακούγονται και κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια που μας επιτρέπουν να τις προωθήσουμε.

Γι' αυτό και δε λειτουργούμε υποκειμενικά όταν επιλέγουμε θέματα. Εγώ ο ίδιος έχω δημοσιεύσει θέματα για συγκροτήματα που δε μου αρέσουν αλλά αρέσουν σε τρίτους και αυτό είναι που μετράει. Το αν θα μας πάρει και εμάς η μπάλα στην έχθρα τους είναι δικιά τους απόφαση και δική τους μάχη με τα κόμπλεξ τους.

Μετά χαράς να τους βοηθήσουμε όταν το θελήσουν αλλά μέχρι εκεί. Ναι, μπορεί να είναι αρκετά γνωστοί για να βοηθήσουν και εμάς σαν ιστοσελίδα αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη γνώμη μας για το χαρακτήρα τους.

Γι' αυτό και τέρμα οι συνομωσιολογίες περί κλίκας

• Το φίδι και η πόρνη

"Ρωτήσαμε τους χορηγούς μας αν είναι ok με τους υπόλοιπους χορηγούς αλλά το *beep* στράβωσε όταν είδε το logo σας στην αφίσα μας"

Το φίδι είναι ερωτευμένο με την πόρνη και εμείς πληρώνουμε αμαρτίες του παρελθόντος και κόμπλεξ του παρόντος.

Ακόμα ρίχνει λάσπη στο όνομά μας αλλά ευτυχώς δε μας πτοεί πια. Σέρνεται στο έδαφος και σπέρνει δηλητήριο στις σχέσεις μας με άλλες ιστοσελίδες και συγκροτήματα αλλά αυτή η αναφορά θα είναι και η τελευταία που θα έχει προς το όνομά του από την πάρτη μου... Το μόνο που ελπίζω είναι να έχουν όλα τα συγκροτήματα παρόμοια στάση και ανοιχτό μυαλό όπως αυτά που δεν επηρεάστηκαν

Αυτά από εμένα...
Ευχαριστώ για το χρόνο σας

It works every time, I murk every line. It never gets easier, it hurts every time.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Για το υλικό που δημοσιεύει το Hip Hop Musical...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 08, 2009 7:48 pm 
Χωρίς σύνδεση
Truly-Nice Member
Truly-Nice Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Σάβ Ιαν 20, 2007 11:44 am
Δημοσ.: 2534
Τοποθεσια: Καρδίτσα
Έλαβε σεβασμό:
3 φορές σε 3 posts
Διάβασα την αρχή και χαίρομαι που μπήκε ένα τέτοιο θέμα! Θα διαβάσω την συνέχεια αύριο κ ίσως σχολιάσω κιόλας.

Τώρα είμαι σύννεφο, αν γίνω χιόνι, θέλω να πέσω μες τον κήπο σου στην άκρη της αυλής να είμαι το δάκρυ του χιονάθρωπου που λιώνει μες την απέραντη λιακάδα της δικιά σου της ζωής.
(Παύλος Παυλίδης)

Κορυφή
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 08, 2009 8:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντάκτης
Συντάκτης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Σάβ Ιουν 07, 2008 9:40 am
Δημοσ.: 3220
Έλαβε σεβασμό:
18 φορές σε 16 posts
Λοιπόν το διάβασα όλο. Αρχικά δεν περίμενα να δω κατί τέτοιο και μόλις το είδα κάπως παραξενευτηκα. Ήταν ένα έναυσμα για μένα για να το διαβάσω.

Πάντα θα υπάρχουν δουλειές που ενώ προσπαθούμε να πάρουμε δεν έρχονται γιατί έχουν κλείσει για αλλού. Αυτά τα ατομα λοιπόν δεν θέλουν να δώσουν παντού την δουλειά τους και αυτό είναι δεκτό. Δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτά.

Όσο είμαι στο team(είναι λίγος καιρός) έχω ''εμπειρίες'' από πολλές καταστάσεις αλλά αγνοώ και πολλές. Δεν θέλω να μείνω στο τι λένε το ακροατήριο και αν τους αρέσει κλπ θέλω να σταθώ στους mcs. Πολλοί δεν θέλουν να δώσουν την δουλειά τους διότι νομίζυον ότι είναι ξεχωριστοί και οι άλλοι που προωθούνται από την σελίδα(http://www.hiphopmusical.eu) είναι χαζοί και κατότεροι άλλοι λένε αρχικά ναι και ίοταν φτάσει η ώρα σου το αλλάζουν και άλλοι σε γράφουν κανονικά. Εδώ μπαίνει η φράση που λένε πολλοί.

'' Φταίει η σελίδα'' ή ''Φταίε το ακροατήριο''. Εδώ όμως ταιριάζει η φράση δεν φταίει κανείς από τους 2 φταίνε οι ίδιοι οι mcs.

Να μιλήσω για το θέμα σου Κώστα.

Παράθεση:
• Το θραύσμα της ανωριμότητας :

Συμφωνώ με αυτά που λες αυτό είναι αλήθεια. Εγώ προσπαθώ να ανεβάζω νέα παιδιά και ταυτόχρονα να βάζω και ''παλιούς''. Άλλωστε αυτό κάνει η σελίδα και γι' αυτό είμαι ακόμα εδώ. Μπορεί απο τους ''παλιούς'' ο ''νέος'' να είναι ισάξιος ή και καλύτερος. Γιατί να μην δωθεί σε αυτόν μια ευκαιρία;;

Παράθεση:
• Το θραύσμα του κομπλεξισμού :

Παράθεση:
Το υλικό που δημοσιεύει το Hip Hop Musical θα μείνει όπως έχει και θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε χρόνο με το χρόνο. Το team δε θα θυσιάσει την αντικειμενικότητά του στο βωμό της προκατειλημμένης ενημέρωσης για την ευνοϊκή στάση κάποιων ατόμων

Αυτό είναι το καλύτερο είναι και αυτό που γίνεται αλλά πολύ δεν το σέβονται. Αντίθετα απαιτούν το αντίθετο

Παράθεση:
Δε μας νοιάζει αν έχουν κόντρες με κάποια άτομα και πόσο μάλλον όταν αυτές είναι ανούσιες! Θα στηρίξουμε και τον ένα και τον άλλο εφόσον οι δουλείες τους ακούγονται και κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια που μας επιτρέπουν να τις προωθήσουμε.

Ακριβώς το ίδιο με το πάνων που έγαψα. Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι κάποιοι δεν έχουν αυτόγνωσία και νομίζουν ότι είναι καλύτεροι ενώ δεν είναι. Ίσως επειδή έχουν ακουστεί περισσότερο νομίζουν ότι γαμάνε και δέρνουν.

Παράθεση:
• Το φίδι και η πόρνη

Θα μιλήσω με μια φράση που είχε πει ο Μιχάλης σε ένα θέμα(δεν θυμάμαι πιο θέμα ήταν). Κάποτε όλοι αυτοί που το παίζουν αναταγωνιστές και μας υποβαθμίζουν κάποτε μας γλύφανε τα αρχίδια.

Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Δεν ξέρω αν είμαι σωστίος και κατανοητός

Στα @@ μου αν δεν σου αρέσει η υπογραφή μου

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 08, 2009 9:38 pm 
Χωρίς σύνδεση
Truly-Nice Member
Truly-Nice Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Παρ Σεπ 14, 2007 12:26 pm
Δημοσ.: 2433
Τοποθεσια: Maroussssssssi
Έλαβε σεβασμό:
14 φορές σε 13 posts
Το διάβασα όλο και ενώ συμφωνώ με πολλά πράγματα, διαφωνώ με πολλά που αναφέρονται στο "θραύσμα της ανωριμότητας" γιατί το ΗΗΜ κατ' εμέ έχει χάσει το όριο στο τι προωθεί και τι όχι. Πιο αναλυτικά:

Παράθεση:
Ο μικρός MC που δεν ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος μπορεί να βγάλει μια καλή δουλειά και να φανεί χωρίς να σπαταλάει το χρόνο μας με τις πρώτες του προσπάθειες

Παρότι είναι λόγια του ανώριμου εαυτού σου, τα βρίσκω απολύτως σωστά. Εάν ένας νέος MC, βγάλει κάτι ωραίο θα φτάσει στα αυτιά μας no matter what, ακόμα κι αν δεν τον προωθήσεις μέσω της κεντρικής. Υπάρχουν:
1) Τα fora
2) To MySpace
3) To YouTube
4) To SoundClick
και άλλα τόσα μέρη που μπορεί να προωθήσει τη δουλειά του. Τρανό παράδειγμα? Sanjuro.

Παράθεση:
Ο νέος αν δεν έχει στήριξη θα πρέπει να φτύσει αίμα για να ακουστεί...

Ίσως τότε καταλάβει το αν αξίζει ή όχι. Αν κάνεις κόπο και προωθείς και τελικά δεν γίνεσαι γνωστός ίσως πάρεις το μήνυμα του "μεγάλε, ο κόσμος δε σε γουστάρει, άστο καλύτερα" και το παρατήσεις. Αν φτύσεις το αίμα και τελικά ακουστείς όμως μετά είσαι στα καλύτερα. Μετά θα σου ζητάνε το CD σου για να το postάρουν, δεν θα τους ζητάς εσύ και το αίμα που έφτυσες για το promotion θα μπορείς να πεις πως άξιζε περισσότερο από το σάλιο που θα κατάπινες για την πεολειξία που ήταν απαραίτητη για τη διαφήμιση(δε μιλάω για το ΗΗΜ, μιλάω για οποιοδήποτε μεγάλο site).

Παράθεση:
After all έχουμε και κάποια standards. Αν ακούγεται θα το δώσουμε. Τα ακούμε και εμείς οι ίδιοι στο σύνολό τους. Αν δεν τα ακούγαμε ή αν δεν είχαμε όντως αυτά τα βασικά όρια τότε πιστεύω ότι και αντικειμενικά θα σπαταλούσαμε τον χρόνο σας.

Όχι πάντα και no offence, αλλά αρκετά άρθρα έχουν μπει που δεν ακούγονται και πολλές φορές το ξέρετε και οι ίδιοι. Σε πολλά από αυτά μάλιστα το κονέ είναι εμφανέστατο.

Παράθεση:
Εξάλλου υπάρχει και συνοδευτικό άρθρο. Αν δε σας αρέσει αυτό που περιγράφουμε τότε είναι στο χέρι σας να μην το δοκιμάσετε και εσείς.

Αυτό είναι λάθος γιατί ο αρθρογράφος που το ποστάρει ή έχει θετική γνώμη και προβάλει το δίσκο θετικά ή σπανιότερα έχει κάποιο συμφέρον.

Τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι το να προωθείς μια ολοκληρωμένη δουλειά δεν είναι πάντα τόσο κακό, αλλά σκέτα mp3 κλπ το θεωρώ χαζομάρα, γιατί πολλοί βγάζουν ένα mp3 για να πουν στον εαυτό τους "Είσαι MC αγόρι μου"

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 08, 2009 10:00 pm 
Χωρίς σύνδεση
Excellent Member
Excellent Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τρί Ιαν 02, 2007 7:54 pm
Δημοσ.: 4671
Έλαβε σεβασμό:
18 φορές σε 14 posts
Δεν ξέρω ποιος σκέφτεται με συμφέροντα και ποιος όχι. Ποιος έχει και τι συμφέροντα έχει να προωθήσει κάποιον νέο.

Αλλά πες πως παίζουν όντως συμφέροντα. Πες πως παίζουν και κονέ. Τον τελικό λόγο τον έχει το κοινό.

Εσύ τι χάνεις; Το χρόνο σου; Αν δε σου αρέσει μια δουλειά πιθανόν να μη σου αρέσει ούτε το πρώτο κομμάτι.
Και πέρα από αυτό δε νομίζω όλες αυτές οι δουλειές να είχαν κονέ. Αν δε σου άρεσε κάτι και θεώρησες ότι έπρεπε να υπάρχει κονέ για να μπει τότε είναι άλλη ιστορία που δε σηκώνει κατηγορίες.

Η γνώμη είναι υποκειμενική. Έστω κι η δικιά σου είναι πως δεν ακούγεται η δικιά μας είναι ότι τουλάχιστον πρέπει να το δεις για να το κρίνεις. Kinda fair for both of us isn't it? Σε άλλους μπορεί να αρέσει

Και όχι δε θα φτάσει στα αυτιά σου no matter what. Ξέρω πολλούς MCs από Κρήτη που άξιζαν κατά τη γνώμη μου και έκαναν live Κρήτη και δεν ακούστηκαν ποτέ παραπέρα. Κι αν φτάσει αυτό θα είναι παρωδικό αν δεν στηριχθεί.

Και εσένα προωθήσαμε και άλλους MCs. Κάποιοι δεν έχουν την οικονομική άνεση να το κάνουν προσεγμένα ( Μαζεύουν 2 χρόνια λεφτά για equipment πχ ) αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι ανασταλτικός παράγοντας σε αυτό που δίνουμε.

The dawg so dope they named him twice

"Příští zastávka I.P.Pavlova"

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 08, 2009 10:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντάκτης
Συντάκτης
Άβαταρ μέλους

Έλαβε σεβασμό:
18 φορές σε 16 posts
Παράθεση:

Παράθεση:
Ίσως τότε καταλάβει το αν αξίζει ή όχι. Αν κάνεις κόπο και προωθείς και τελικά δεν γίνεσαι γνωστός ίσως πάρεις το μήνυμα του "μεγάλε, ο κόσμος δε σε γουστάρει, άστο καλύτερα" και το παρατήσεις. Αν φτύσεις το αίμα και τελικά ακουστείς όμως μετά είσαι στα καλύτερα. Μετά θα σου ζητάνε το CD σου για να το postάρουν, δεν θα τους ζητάς εσύ και το αίμα που έφτυσες για το promotion θα μπορείς να πεις πως άξιζε περισσότερο από το σάλιο που θα κατάπινες για την πεολειξία που ήταν απαραίτητη για τη διαφήμιση(δε μιλάω για το ΗΗΜ, μιλάω για οποιοδήποτε μεγάλο site).

Sol μάλλον ξεχνάς ότι εσύ ο ίδιος έβγαλες τη δουλειά σου από το site.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 08, 2009 11:51 pm 
Χωρίς σύνδεση
Truly-Nice Member
Truly-Nice Member
Άβαταρ μέλους

Έλαβε σεβασμό:
14 φορές σε 13 posts
SteaL έγραψε:
Παράθεση:

Παράθεση:

Sol μάλλον ξεχνάς ότι εσύ ο ίδιος έβγαλες τη δουλειά σου από το site.

Steal μάλλον ξεχνάς(βασικά δεν ξέρεις) ότι είχα βγάλει ένα εκατομμύριο κομμάτια πριν σκεφτώ ΚΑΝ να ζητήσω promotion από το site και ότι όταν το έκανα ήταν μια ολοκληρωμένη δουλειά με ικανοποιητικό ήχο και όχι ένα mp3 του κώλου. Εμένα επίσης μην ξεχνάς ότι με προώθησε μόνο το musical στον πρώτο μου δίσκο και χωρίς να το προωθήσω πουθενά αλλού έφτασε και μπήκε στο φόρουμ του .gr, του newstyle και σε τόσα άλλα μέρη που δεν το έβαλα εγώ.

Which brings me to my next point. Αυτό μας έδειξε ότι μας γουστάρουν και ότι αυτό που κάναμε άξιζε και έφτασε στ' αυτιά του κόσμου by word of mouth. Δεν χρειάστηκε promotion για να μας ακούσουν. Ένα site μας έβαλε μόνο και μετά όσοι γούσταραν προώθησαν.

Παράθεση:
Δεν ξέρω ποιος σκέφτεται με συμφέροντα και ποιος όχι. Ποιος έχει και τι συμφέροντα έχει να προωθήσει κάποιον νέο.

Μπορώ να σου πω αλλά προτιμώ από msn.
Παράθεση:
Αλλά πες πως παίζουν όντως συμφέροντα. Πες πως παίζουν και κονέ. Τον τελικό λόγο τον έχει το κοινό.

Δε μιλάμε για το κοινό, αλλά για το site. Εάν προωθείς μόνο πράγματα που δεν γουστάρει το κοινό μετά από λίγο δε θα γουστάρουν κι εσένα.
Παράθεση:
Εσύ τι χάνεις; Το χρόνο σου; Αν δε σου αρέσει μια δουλειά πιθανόν να μη σου αρέσει ούτε το πρώτο κομμάτι.

Αυτό που είπες είναι λογικό, αν δε μου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα υπάρχει περίπτωση να μου αρέσουν οι πρώιμες προσπάθειες?
Παράθεση:
Και πέρα από αυτό δε νομίζω όλες αυτές οι δουλειές να είχαν κονέ. Αν δε σου άρεσε κάτι και θεώρησες ότι έπρεπε να υπάρχει κονέ για να μπει τότε είναι άλλη ιστορία που δε σηκώνει κατηγορίες.

Δεν ξέρεις καν ποιες δουλειές λέω, πως νομίζεις πως δεν είχαν κονέ.
Παράθεση:
Η γνώμη είναι υποκειμενική. Έστω κι η δικιά σου είναι πως δεν ακούγεται η δικιά μας είναι ότι τουλάχιστον πρέπει να το δεις για να το κρίνεις. Kinda fair for both of us isn't it? Σε άλλους μπορεί να αρέσει

Το θέμα είναι ότι όταν σα site θες να είσαι αρεστός πρέπει να σκέφτεσαι τι αρέσει στην πλειοψηφία και όχι τι μπορεί να αρέσει σε κάποιους, εκτός αν στοχεύεις στο να τραβήξεις αυτή τη μειοψηφία.
Παράθεση:
Και όχι δε θα φτάσει στα αυτιά σου no matter what. Ξέρω πολλούς MCs από Κρήτη που άξιζαν κατά τη γνώμη μου και έκαναν live Κρήτη και δεν ακούστηκαν ποτέ παραπέρα. Κι αν φτάσει αυτό θα είναι παρωδικό αν δεν στηριχθεί.

Μήπως τελικά δεν άξιζαν? Εγώ σου είπα το δικό μου story και του Sanjuro και μπορώ να φέρω πολλά παραδείγματα ακόμα ατόμων που είχαν μικρό ή μηδαμινό promotion και έκαναν επιτυχία. Και ναι, θα είναι παρωδικό αν δεν στηριχθεί, αλλά αν αξίζει τόσο που να αναγνωρίστηκε χωρίς promotion, θα στηριχθεί. Γιατί αξίζει να στηριχθεί και το είπε ο κόσμος και όχι κάποιοι που τους άρεσε.
Παράθεση:
Και εσένα προωθήσαμε και άλλους MCs. Κάποιοι δεν έχουν την οικονομική άνεση να το κάνουν προσεγμένα ( Μαζεύουν 2 χρόνια λεφτά για equipment πχ ) αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι ανασταλτικός παράγοντας σε αυτό που δίνουμε.

Όχι, πρέπει να είναι. Πρέπει οι δουλειές να έχουν ένα standard ποιότητας πέρα από το "καταλαβαίνω τι λέει". Αυτό μας πάει πίσω. Αν δίνεται στον άλλο η ιδέα ότι ο άσχημος ήχος είναι οκ, τότε όλο και πιο πολλοί θα νομίζουν ότι δεν πειράζει να έχουν σκατά mic αρκεί να χώνουν. Αντί να μαζεύουν λεφτά για να πάρουν equipment που δε θα ξέρουν να χρησιμοποιήσουν, ας δώσουν 10€ που και ο φτωχότερος θα τα βγάλει σε μια βδομάδα μαζεύοντας ψιλά από το πεζοδρόμιο, να χώσουν σε studio. Τι νοοτροπία είναι αυτή? Να επιτρέπεται να μην γίνεται προσεγμένα οκ, δεν επιβάλουμε τίποτα και σε κανένα, αλλά όχι και να προωθείται. Έλεος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 09, 2009 12:48 am 
Χωρίς σύνδεση
Excellent Member
Excellent Member
Άβαταρ μέλους

Έλαβε σεβασμό:
18 φορές σε 14 posts
Man δεν ακούστηκες με το Ακόμα Sol ή το o Sol στο εμπόριο, ακούστηκες με το Στην χώρα των καλύτερων CTs, μετά το LP, αφού βγήκε το videoclip. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λέμε..
Επειδή βαριέμαι τα quotes... :biggrin

* Μετά τη βαλίτσα θα τα πούμε msn.
* Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μη μας γουστάρει επειδή προωθούμε νέους.
Νομίζω ότι έχουμε δώσει αρκετό υλικό ποιότητας τελευταία για όλα τα γούστα.
* Δε μίλησα συγκεκριμένα και δε μίλησες συγκεκριμένα. Δεν ξέρω και περιμένω να μου πεις
* Δε μπορείς να κρίνεις εσύ τι αρέσει στην πλειοψηφία και τι όχι. Ούτε εμείς μπορούμε να κρίνουμε. Απλά κάνουμε υποθέσεις. Ο πιο αντικειμενικός τρόπος για να το διαπιστώσουμε είναι να αρχίσουν τα μέλη να κάνουν σχόλια στα θέματα που βάζουμε ή πολύ πιο απλά αν βαριούνται, να δώσουν ένα rating
* Όχι man. Άξιζαν. Και είχαν και κόσμο στα lives. Και εσύ μόλις έκρινες χωρίς καν να ακούσεις κομμάτια, χωρίς καν να σου πω ονόματα.
* Μα δε μίλησα για άσχημο ήχο. Μίλησα για μια πρώτη προσπάθεια με ok ήχο. Αλλά αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι για να το καταφέρουν αυτό κάποιοι μόχθησαν πολύ περισσότερο κι από εσένα κι από εμένα κι από πολλούς άλλους.
Και όχι η επαρχία για παράδειγμα δεν έχει τόσα studio και πόσο μάλλον studio με τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι για ένα hip hop δίσκο.

Εξάλλου τα πρώτα κομμάτια κανένας δεν τα προσπαθεί στο studio. Εκτός αν έχει τόση στήριξη ήδη που είναι σίγουρος ότι θα του βγει σε καλό και έχει αυτοπεποίθηση.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 09, 2009 1:08 am 
Χωρίς σύνδεση
Nice Member
Nice Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Παρ Δεκ 28, 2007 7:22 pm
Δημοσ.: 1425
Έλαβε σεβασμό:
1 φορά σε 1 post
den borw na katalavw gt exete to skeuptiko "den se akouei o allos, paratato"... ama saresei ayto p kaneis gt na min to vgaleis..? an den thelei o allos den tha to akousei (kai den milaw gia komatia 0 piothtas)... min kolate, min eiste kobleksikoi... kaneis apo mas dn einai "rapper", oute poulame CDs averta... isa isa...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 09, 2009 1:47 am 
Χωρίς σύνδεση
Truly-Nice Member
Truly-Nice Member
Άβαταρ μέλους

Έλαβε σεβασμό:
14 φορές σε 13 posts
Pikospikos έγραψε:
Man δεν ακούστηκες με το Ακόμα Sol ή το o Sol στο εμπόριο, ακούστηκες με το Στην χώρα των καλύτερων CTs, μετά το LP, αφού βγήκε το videoclip. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λέμε..

* Δε μίλησα συγκεκριμένα και δε μίλησες συγκεκριμένα. Δεν ξέρω και περιμένω να μου πεις
* Δε μπορείς να κρίνεις εσύ τι αρέσει στην πλειοψηφία και τι όχι. Ούτε εμείς μπορούμε να κρίνουμε. Απλά κάνουμε υποθέσεις. Ο πιο αντικειμενικός τρόπος για να το διαπιστώσουμε είναι να αρχίσουν τα μέλη να κάνουν σχόλια στα θέματα που βάζουμε ή πολύ πιο απλά αν βαριούνται, να δώσουν ένα rating
* Όχι man. Άξιζαν. Και είχαν και κόσμο στα lives. Και εσύ μόλις έκρινες χωρίς καν να ακούσεις κομμάτια, χωρίς καν να σου πω ονόματα.
* Μα δε μίλησα για άσχημο ήχο. Μίλησα για μια πρώτη προσπάθεια με ok ήχο. Αλλά αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι για να το καταφέρουν αυτό κάποιοι μόχθησαν πολύ περισσότερο κι από εσένα κι από εμένα κι από πολλούς άλλους.
Και όχι η επαρχία για παράδειγμα δεν έχει τόσα studio και πόσο μάλλον studio με τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι για ένα hip hop δίσκο.

Εξάλλου τα πρώτα κομμάτια κανένας δεν τα προσπαθεί στο studio. Εκτός αν έχει τόση στήριξη ήδη που είναι σίγουρος ότι θα του βγει σε καλό και έχει αυτοπεποίθηση.

Τα πολλά μεταξύ μας, για τώρα θα διαφωνήσω με το bold. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ δεν έχω δει τίποτα καλό..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 09, 2009 2:30 am 
Χωρίς σύνδεση
Nice Member
Nice Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Παρ Δεκ 28, 2007 7:22 pm
Έλαβε σεβασμό:
1 φορά σε 1 post
Solmeister έγραψε:
Pikospikos έγραψε:

Τα πολλά μεταξύ μας, για τώρα θα διαφωνήσω με το bold. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ δεν έχω δει τίποτα καλό..

http://www.hiphopmusical.eu/content/ver ... p_download

ayto pisteuw ftanei gia na ginei lock to thema.Sol, STIN EFERA

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 09, 2009 10:28 am 
Χωρίς σύνδεση
Συντάκτης
Συντάκτης
Άβαταρ μέλους

Έλαβε σεβασμό:
18 φορές σε 16 posts
Για το πρώτο που λες δεν το ήξερα. Είμαι μόλις ένα χρόνο στο site εσύ είσαι 3(ίσως και παραπανω).\

Αλλά με την προώθση έγινε γνωστός από το hhm.

Κια για αυτ'ό που είπες για τις ''αξιόλογες'' δουλειές. Έχω να σου απαντήσω όχι με λόγια αλλά με πράξεις(πάντα ήθελα να το πω αυτό)

Κοίτα αυτά τα τραγούδια από τότε που άνοιξε η νέα κεντρική

http://www.hiphopmusical.eu/content/mpa ... 3_download
http://www.hiphopmusical.eu/content/afi ... a_sena_mp3
http://www.hiphopmusical.eu/content/tay ... s_skakiera
http://www.hiphopmusical.eu/content/psy ... ligans_mp3
http://www.hiphopmusical.eu/content/wor ... kick_remix
http://www.hiphopmusical.eu/content/ver ... p_download

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 09, 2009 12:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Excellent Member
Excellent Member
Άβαταρ μέλους

Έλαβε σεβασμό:
18 φορές σε 14 posts
Τι θα θεωρούσες εσύ αξιόλογο υλικό;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 09, 2009 1:27 pm 
Χωρίς σύνδεση
Truly-Nice Member
Truly-Nice Member
Άβαταρ μέλους

Έλαβε σεβασμό:
14 φορές σε 13 posts
Θα μιλήσω περί σωστής ενημέρωσης.

Τα νέα του Musical:
FEATURED: NEON & T.La8oz 3 promo tracks(νέο μιας βδομάδας)
Λόγος Απειλή LIVE στην Θεσσαλονίκη
Meet-sOs ft N.KAY(A.F.D). – Για τους φίλους μας [mp3 download]
Versus (Meiz4 & Ventrue) - Η Άλλη Πλευρά [EP download]
KingStyle Live στην Θεσσαλονίκη
Zoltan Tribe Radio1 - B-Real (Cypress Hill) Interview
JAMSTER-Doxa Si (Music Video)
Μπάφος - Σε ένα κόσμο μαγικό[promo mp3]
THHF MC BATTLE 2009 - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Αφηγητής(Νόημα crew) - Για σένα [mp3]

OYTE KAN ANΑΦΟΡΑ ΣΤΟ HIPHOP ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Λες και η προώθηση ενός live των KingStyle είναι πιο σημαντική από το μεγαλύτερο event των Αθηνών. Ούτε μια αναφορά στο HipHop στο πλευρό των προσφύγων που παίζουν τόσα αξιόλογα underground groups.

Τα νέα του .gr(που καλώς ή κακώς είναι το πιο ενημερωμένο site):
Ominus Prhyme [Download EP]
X-Posed - Δεν χρειάζεται να μάθει
B-Real live @ Athens - Full Report
Δέσποινα Βανδή feat. ΝΕΒΜΑ - Υπάρχει ζωή (Remix)
Mo skillz feat Dj Rico – Χρειάζεσαι
B-Real (Cypress Hill) Interview
Το Hip-Hop στο πλευρό των προσφύγων
Jamster - Δόξα Σοι
HipHop Live για το Χαμόγελο του Παιδιού
Dirty: The Official Ol Dirty Bastard Biography

Κοίτα πόσα συμβαίνουν. Εγώ είχα προτείνει ένα εκατομμύριο τρόπους να είμαστε πιο ενημερωμένοι με την ανάθεση δουλειών στα σωστά άτομα, εσείς προτιμήσατε να έχετε το SteaL να γράφει ότι προλαβαίνει(γιατί έχει να φύγει, έχει κι άλλες δουλειές :P )

Και SteaL όπως είπε και ο Πίκος το YouTube με έκανε γνωστό όχι το Musical. Αυτό που έλεγα πιο πάνω δηλαδή, ότι αν αξίζεις θα σε ανακαλύψουν και χωρίς τρελό promotion.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 09, 2009 1:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντάκτης
Συντάκτης
Άβαταρ μέλους

Έλαβε σεβασμό:
18 φορές σε 16 posts
Ρε Sol Man το gr εκτός από το live για τους πρόσφυγες δεν έχει κάτι καλύτερο. Κοίτα τα περισσότερα lives(μην πω όλα) στην κεντρική τα κάνω εγώ. Αυτό δεν μου ήρθε στα χέρια(δεν μου το έδωσε κανείς) και δεν το είδα εγώ. Στην τελική άνθρωποι είμαστε δεν μπορούμε να τα 'έχουμε όλα τέλεια και πάντα.

Παράθεση:
Κοίτα πόσα συμβαίνουν. Εγώ είχα προτείνει ένα εκατομμύριο τρόπους να είμαστε πιο ενημερωμένοι με την ανάθεση δουλειών στα σωστά άτομα, εσείς προτιμήσατε να έχετε το SteaL να γράφει ότι προλαβαίνει(γιατί έχει να φύγει, έχει κι άλλες δουλειές )

Τι εννοείς εδώ;;

Παράθεση:
Και SteaL όπως είπε και ο Πίκος το YouTube με έκανε γνωστό όχι το Musical. Αυτό που έλεγα πιο πάνω δηλαδή, ότι αν αξίζεις θα σε ανακαλύψουν και χωρίς τρελό promotion.

Εγώ δεν λέω ότι έγινες από το hhm γνωστός. Λέω ότι το hhm σε προόθησε σε μεγάλο βαθμό(δεν σε πρωόθησε μόνο αυτό). Και ας τα σάπια ο Τάκο έγινε γνωστός από το youtube. xD

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 09, 2009 1:38 pm 
Χωρίς σύνδεση
Excellent Member
Excellent Member
Άβαταρ μέλους

Έλαβε σεβασμό:
18 φορές σε 14 posts
Το τελευταίο post δε μου είπε κάτι man

Και όχι επειδή δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις αλλά τα νέα του gr που έδωσες πόσο καιρό είναι on;

Το gr έκανε ολόκληρο αφιέρωμα στο Ahhf και εδώ έγιναν αναφορές στο forum, χρειάζεσαι περισσότερη ενημέρωση;
Παρέλειψες τόσα νέα εσκεμμένα. Και νέα από events που πραγματικά άξιζαν σε ανθρωπιστικό επίπεδο.
Με μια πρώτη ματιά 3 από τα νέα που έβαλες από το gr υπάρχουν και σε εμάς και μάλιστα σε νεότερες ημερομηνίες.
Αλλά δεν κατακρίνω το gr με αυτό που λέω ούτε συγκρίνω την ενημέρωση του hhm. Αντιθέτως το παραδέχομαι και απλά στηρίζω τη γνώμη μου.

Το υλικό φυσικά μπορεί να γίνει καλύτερο αλλά δεν είναι μηδαμινό όπως υποστηρίζεις.

Το θέμα σου έχει συζητηθεί τόσο με το team που καταντά εκνευριστικό. Δεν ξέρω αν σε νοιάζει πλέον αλλά το είχα δηλώσει. Μέχρι να βρούμε μια σταθερή συνταγή για την κεντρική δε θα κάνω, τουλάχιστον εγώ, άλλες αλλαγές. Θα επέρθει μια μη ελεγχόμενη κατάσταση που δε θα μπορούμε να υποστηρίξουμε. Αυτές τις μέρες θα προσπαθήσω να τελειώσω αυτό που άρχισα με την κεντρική.

Btw ο Steal κάνει τρομερή δουλειά...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 09, 2009 3:29 pm 
Χωρίς σύνδεση
Truly-Nice Member
Truly-Nice Member
Άβαταρ μέλους

Έλαβε σεβασμό:
14 φορές σε 13 posts
Pikospikos έγραψε:
Το θέμα σου έχει συζητηθεί τόσο με το team που καταντά εκνευριστικό. Δεν ξέρω αν σε νοιάζει πλέον αλλά το είχα δηλώσει. Μέχρι να βρούμε μια σταθερή συνταγή για την κεντρική δε θα κάνω, τουλάχιστον εγώ, άλλες αλλαγές. Θα επέρθει μια μη ελεγχόμενη κατάσταση που δε θα μπορούμε να υποστηρίξουμε. Αυτές τις μέρες θα προσπαθήσω να τελειώσω αυτό που άρχισα με την κεντρική.

Btw ο Steal κάνει τρομερή δουλειά...

Πλέον δε με νοιάζει τι θα γίνει, απλά μόνοι σας αρνηθήκατε κάτι το οποίο αδιαμφησβήτητα θα έβαζε λίγη οργάνωση, που κατ' εμέ η ανοργανωσιά είναι το μόνο που μας κρατάει πίσω.
Αυτό είπα, ότι ο SteaL κάνει τρομερή δουλειά αλλά είναι μόνος για όλα τα θέματα. Αν υπήρχε ένα άτομο για κάθε θέμα όπως είχα προτείνει, εκτός του ότι θα έμπαιναν 100 θέματα παραπάνω, κάθε άτομο μετά από λίγο θα δημιουργούσε ένα expertise στην δουλειά του με αποτέλεσμα να υπήρχε σωστή αναλογία ποσότητας/ποιότητας.

Δεν επιθυμώ να συνεχιστεί αυτή η κουβέντα παρακάτω, οι απόψεις μου είναι γνωστές και θέλω να ελπίζω σεβαστές. Piko you know me nigga, SteaL keep up the good work.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 09, 2009 3:38 pm 
Χωρίς σύνδεση
Forum Moderator
Forum Moderator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Σάβ Αύγ 18, 2007 1:57 pm
Δημοσ.: 3788
Τοποθεσια: Dirty South...
Έλαβε σεβασμό:
19 φορές σε 18 posts
Λοιπόν κάθησα( και σκεφτηκά και είδα ότι μαγαπάς , lol ) και διάβασα όλα όσα έχετε γράψει αγαπημένοι μου συμforumητες!!
Θα πω και γω λοιπόν κάποια πράγματα κατά την γνώμη μου....

1ον. Ο steal όντως κάνει καλή δουλειά και μπράβο του !!

Λοιπόν τώρα να συγκρίνω με το gr δεν το θεωρώ κάτι χρήσιμο γιατί κακά τα ψέμματα πολλοί έχουν τη πούτσα του frozen μες στο στόμα ακόμα !! Εδώ είχαν κεντρική beyonce,και κάτι άλλα παιδάκια ούτε καν θυμάμαι πως τα λέγαν αλλά και πάλι ακόμα και με αυτά μας πατάνε , η αναναίωση της κεντρικής τους γίνεται σχεδόν καθημερινά και τα περισσότερα είναι τούμπανα θέματα !!
Τώρα σε μας( no offence you know i love ya all ) απο τη δική μας κεντρική έχω και γω παράπονα δεν θα πω ονόματα και μαλακιές δεν κανώ το reply για να τσακωθούμε άλλωστε !! Αλλά , νταξ τώρα δεν μου το λες και ενημέρωση τα θέματα που έχουμε τις περισσότερες φορές , τρανταχτό παράδειγμα στο gr βγήκε η συνέντευξη neon - ταυτισμένος και στο forum τους αναρωτιωντουσαν γιατί εμείς αντι για αυτό έχουμε μπαφος - σε ένα κόσμο μαγικό !! Χάσαμε πάμπολα view με αυτό και το ξέρετε άλλωστε όλοι, όπως είπε και ο σολ, το φεστιβαλ εγώ μόνο ένα θέμα είδα και αυτό απο το τακη που ρώταγε ποιοι θα πάνε !! Αυτά τα ολίγα , μπορεί να αναλυθεί και άλλο το θέμα απο μέρος μου αλλά μσν καλύτερα

Eh approche,écoute,
Hoche la tête si taccroches
Pour nos familles et nos proches
Cest gravé dans la roche
Sortie de nulle part
Cétait ecrit, cest pas un hasard
Un jous notre blaze sera
Gravé dans la roche
On lâche pas on saccroche
Du but on srapproche
Sur ldisque ou sous lporche
Cest gravé dans la roche

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 09, 2009 5:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντάκτης
Συντάκτης
Άβαταρ μέλους

Έλαβε σεβασμό:
18 φορές σε 16 posts
μαν το ahhf δεν μπήκε για λόγους που δεν προλάβενα. Όταν είχα χρόνο, άνεση ήταν αργά το live είχε γίνει. Ποια συνέντευξη βγήκε νεον- τ.λάθος στο gr;; Το έχετε κάνει κωμωδία το θέμα με τον Μπάφο. Όσο δικαίωμα έχετε εσείς(όχι εσύ Dorian) να βάζετε τα τραγούδια σας στη κεντρική άλλο τόσο έχει και ο Μπάφος. Και στην τελική στα αρχίδια μου(μας) τι λένε στο gr. Και ποια ενημέρωση ρε μαν;; Εγώ εκτός από μεμονομένα θέματα στο gr δεν βρήκα κάτι άλλο. Στο gr δεν ξέρουν την λέξη αντικειμενικότητα. Γλείφουν παπάρια και βάζουν πράγματα άλλα. Και εξάλλου είναι κάτι σαν επειχήρηση άρα έχουν περισσότερα lives που διαφημίζονται. Και βάζουν μόνο αυτά. Αντιθετα εμείς βάζουμε και άλλα. Άρα σε αυτόν τον τομέα ποιος έχει ενημέρωση;; Και τι να κάνει ένα site μόνο του όταν και τα ίδια του τα μέλη το κράζουν γιατί αυτό κάνετε(δεν το λέω για σένα Dorian).

Btw Ποιο θέμα με τον Τάκη λες;;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 09, 2009 5:20 pm 
Χωρίς σύνδεση
Nice Member
Nice Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Δευτ Μάιος 25, 2009 7:28 pm
Έλαβε σεβασμό:
5 φορές σε 5 posts
exo fdiafono mai dorian ananaionoun alla vazoun m@l@k1eS themata opos eipes kai o idios me tin beyonce,edo exei ligotera alla kalitera poiotika kai ego to protimo.

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 10, 2009 12:31 am 
Χωρίς σύνδεση
Forum Moderator
Forum Moderator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Σάβ Αύγ 18, 2007 1:57 pm
Δημοσ.: 3788
Τοποθεσια: Dirty South...
Έλαβε σεβασμό:
19 φορές σε 18 posts
NIKOS NIKOS έγραψε:
exo fdiafono mai dorian ananaionoun alla vazoun m@l@k1eS themata opos eipes kai o idios me tin beyonce,edo exei ligotera alla kalitera poiotika kai ego to protimo.

Όπως ?

SteaL έγραψε:
μαν το ahhf δεν μπήκε για λόγους που δεν προλάβενα. Όταν είχα χρόνο, άνεση ήταν αργά το live είχε γίνει. 2 Ποια συνέντευξη βγήκε νεον- τ.λάθος στο gr;; Το έχετε κάνει κωμωδία το θέμα με τον Μπάφο. Όσο δικαίωμα έχετε εσείς(όχι εσύ Dorian) να βάζετε τα τραγούδια σας στη κεντρική άλλο τόσο έχει και ο Μπάφος. Και στην τελική στα αρχίδια μου(μας) τι λένε στο gr. Και ποια ενημέρωση ρε μαν;; Εγώ εκτός από μεμονομένα θέματα στο gr δεν βρήκα κάτι άλλο. Στο gr δεν ξέρουν την λέξη αντικειμενικότητα. Γλείφουν παπάρια και βάζουν πράγματα άλλα. Και εξάλλου είναι κάτι σαν επειχήρηση άρα έχουν περισσότερα lives που διαφημίζονται. Και βάζουν μόνο αυτά. Αντιθετα εμείς βάζουμε και άλλα. Άρα σε αυτόν τον τομέα ποιος έχει ενημέρωση;; Και τι να κάνει ένα site μόνο του όταν και τα ίδια του τα μέλη το κράζουν γιατί αυτό κάνετε(δεν το λέω για σένα Dorian).

Btw1 Ποιο θέμα με τον Τάκη λες;;

1. http://www.hiphopmusical.eu/forum/viewtopic.php?f=49&t=10458
2. http://www.hiphop.gr/forum_topic/313029/1
;)

Eh approche,écoute,
Hoche la tête si taccroches
Pour nos familles et nos proches
Cest gravé dans la roche
Sortie de nulle part
Cétait ecrit, cest pas un hasard
Un jous notre blaze sera
Gravé dans la roche
On lâche pas on saccroche
Du but on srapproche
Sur ldisque ou sous lporche
Cest gravé dans la roche

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 10, 2009 4:15 am 
Χωρίς σύνδεση
Truly-Nice Member
Truly-Nice Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Δευτ Σεπ 10, 2007 10:52 am
Δημοσ.: 2205
Τοποθεσια: ΠΑΤΡΑ(prosfigika+ladopoulos meria)
Έλαβε σεβασμό:
5 φορές σε 3 posts
to diavasa olo to keimeno se polla pragmata exeis dikio
to fidi kai i porni peripou katalava poioi einai...(einai i pali kontra ex8ra ktlo na fantastw me ton tupa pou eixe ta alla hiphop sites?)
gia to iliko twra stin kentriki bainei kai kalo kai skarto iliko
to thema omws gia tin ugeia tou site den einai mono auto pistevw
egw prwtobika sto site otan itan akoma se pio pareistiki morfi omws me to xrono kai tin douleia to site megalwse omws mazi me auto megalwsan kai oi upwxrewseis tou.....loipon autes tis upoxrewseis den ginete na tis bgalei pera mono o pikos pou eixe dilwsei paretisi apo to team alla sunexizei akoma na prosferei pio polu apolous kata tin gnwmi mou...to sumperasma einai pws to site xriazete kainourgious diaxiristes pou 8a einai se 8esi na analamvanoune tis eu8unes tous kai episis auto pou eixe pei o sol xriazomaste ar8rografous gia ka8e section,etsi 8a ginete swsti kai kali douleia kai epeita den ginete enas ar8rografos(steal) na travaei olo to louki...meta sto forum uparxoun grinies grinies grinies...egw lew na afisoume tis grinies kai na prosferoume sto site....olo tsakonomaste kai olo leme ou to ena ou to allo gia to site.....bike kaneis pote sti thesi tou pikou? kai tou kathe pikou?
egw lew opoios nomizei oti exei ta fonta kai mporei na prosferei upeu8ina sto site as milisei me to team kai ola 8a kanonistoun......................................auti itan i gnwmi mou epi tou thematos.......na mou peis milas kai esu o erimitzis pou kathese kai minareis....nta3ei den bgazw ton eauto mou ape3w se kamia periptwsi

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 10, 2009 3:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin

Εγγραφη: Τρί Δεκ 19, 2006 11:26 pm
Δημοσ.: 4750
Έλαβε σεβασμό:
8 φορές σε 5 posts
Thanks για την κατανόηση man. Ειλικρινά το θέμα του Sol έχει πολυσυζητηθεί όπως ξαναείπα.

Αλλά γιατί δε γίνεται ακόμα αυτό που ζητάτε; Είναι πάρα πολύ απλό. Γιατί η κεντρική αλλάζει ΚΑΘΕ μέρα στον λειτουργικό κώδικα. Την αλλάζω περίπου κάθε απόγευμα και θέλω απλά να βρω μόνο 2 μέρες να ασχοληθώ στα full με αυτό το πράγμα και να το τελειώσω. Τα γραφιστικά άρεσαν σε λίγους οπότε έχουμε και άλλα έτοιμα για να δοκιμάσουμε. Εγώ κάνω τη δουλειά που κάνω μόνο και μόνο για αυτό το project.

Φαντάσου τώρα να μπει και να πάρει δικαιώματα ένα τάδε μέλος που εμπιστευόμαστε. Του λέω έτσι θα κάνεις αυτό και αυτό. Μετά το απόγευμα παρουσιάζεται ένα πρόβλημα επειδή δεν έχω τελειώσει ένα κομμάτι του κώδικα και πρέπει να αλλάξω το control panel πχ. Μετά του λέω άκυρο, θα το κάνεις έτσι και έτσι για να μπει το θέμα. Ήδη δημιουργώ τη σύγχυση από την πρώτη μέρα. Γι' αυτό προτιμώ να δώσω κάτι πολύ πιο σταθερό.

Δυστυχώς η σχολή μου με απασχόλησε τρομερά και είχα άλλες προτεραιότητες. Αλλά επειδή ανέβαλα αυτά που ανέβαλα για το διάβασμα δε θα μείνω άλλο ένα έτος σα μαλάκας να τυραννιέμαι στο εξωτερικό. Πιστεύω θα μπορούσατε να δείξετε λίγη υπομονή για αυτό το θέμα και ζητώ συγγνώμη που εξαρτάται ακόμα από την προσωπική μου ζωή.

Το site αυτό το νοιάζομαι όπως νοιάζομαι λίγα πράγματα...

It works every time, I murk every line. It never gets easier, it hurts every time.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 13, 2009 9:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντάκτης
Συντάκτης
Άβαταρ μέλους

Έλαβε σεβασμό:
18 φορές σε 16 posts
Ναι αλλά δεν είμαι μόνο εγώ είναι και ο Σεισμός

Κορυφή